FAQ vagyis GyIK (Gyakran Ismételt Kérdések)

Mi a Rust.hu?

A Rust.hu egy teljesen magánszély által finanszírozott Rust szerver. A szerver teljesen legálisan van a HFBServers-nél bérelve és nem támogat semmilyen illegalitást. Tehát soha nem volt és nem is lesz tört szerver, illetve nem támogatjuk a tört szervereken való játékot.

Cél, hogy minél több Magyar tudjon játszani olyan környezetben, ahol kényelmesen magyarul beszélhet bárkivel. Az oldalon pedig minden Magyar Rust játékos friss információkat találhasson a játékról, játszon akármilyen szerveren is. Építsünk együtt közösséget, egy Magyar közösséget.

A szerver mellett elérhető, kizárólag a szerveren játszók számára, egy TeamSpean szerver is. Ezt nyugodtan használhatja bárki és csinálhat akár saját szobát is.

A Rust.hu weboldalon mind a szerverrel, mind pedig a játékkal kapcsolatos híreket lehet olvasni. A hivatalos híreket mindig megtaláljátok itt fordításban vagy kivonatolva.

Tudok segíteni?

Ha valami ötleted van, akkor szólj.

Hol lehet tieket elérni?

Bármilyen probléma van, akkor az info@rust.hu címre írhatsz nyugodtan. TeamSpeak-en ha fent vagyunk egy Poke-al tudsz az adminoknak jelezni és ha gépközelben vannak, akkor akár szöveges akár beszéd formájában el tudod mondani, hogy mit szeretnél vagy mi a baj.

Ezen kívül az alábbi helyeken érhetsz el minket:

1 Response

  1. május 9, 2014

    […] FAQ […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

%d blogger ezt szereti: