Rust Experiment, hosszú szünet

Valamikor májusban leállítottam a szervert. Ennek több oka is volt. Egyik az, hogy nem volt időm rá. Ez volt a legkisebb oka, lévén elvileg ha van úgymond moderátor gárda, akkor nem kellek oda a nap minden percében. Ez sajnos nem így volt. Bent ültem meetingen és a telefonom rezeg a zsebemben 5percenként, hogy ez csalt meg az csalt. De nem ez a lényeg. Úgy döntöttem, hogy jön az új motor, amíg az éles nem lesz, leállítom a szervert.

Azóta is, ha valaki indított egyet (nem törtet) és tudatta velem, akkor megosztottam (facebook-on az oldal “falára írták”, amiket nem töröltem). Most megnéztem az új motort.

Nagyon jó… lesz egyszer ez a Rust. Vannak benne nagyon jó öteletek, de egyelőre ez így elég kaotikus még. Nézzétek meg a videót, amin nagyjából egy órát szenvedek 🙂

Igyekszem oldalként visszatérni, néhanapján felnézni egy-egy szerverre és tudatni, mi is történik. Ha van normális magyar szerver, akkor szóljatok, most nagyon kiestem az elmúlt fél évben a körforgásból.

Nektek mi a véleményetek? Mit gondoltok, próbáltátok a Rust Experimentet, ami most a normál ág? Mert ugye a régi az a Legacy lett.

Balazs Nadasdi

Developer, Project Manager, Blogger, Dad... or sometihng like these

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

%d blogger ezt szereti: