Nem volt wipe!

Mielőtt bárki megkérdezné: Nem, nem volt Wipe.

Akkor mégis mi történt?

Volt egy kisebb migráció a hosztingnál

A migráció során összeakadt pár dolog. Jeleztem a hibát és egészen pontosan 2 perc múlva kaptam választ, hogy frissítsek és menni fog 🙂

Van lag?

Én most fent voltam kb 3/4-ed órán keresztül és nem volt, sőt… Nagyon is jól ment.

Hol a házam?

Nah ismétlem nem volt wipe viszont találtam kettő olyan házat is, ami ütközik a szabályzattal. A FAQ világosan megfogalmazza ezt:

Egy ház, akkor ház, ha akár én mint admin (aki nem tud repülni) be tud jutni, ha szépen kinyitják az ajtókat. (Kis kiegészítés: és körbe tudok menni a házban)

Ergó az nem ház, amibe úgy mész be, hogy

 1. Hibát kihasználva
 2. Meghalva jutsz haza

Az nem tekinthető legális háznak aminek az alsó szintje csupa pillér. A valóságban sem úgy építed a házad, hogy te majd meghalsz, hogy feljuss.

Mi ez az agresszió?

Jelenleg nem tudok admin-t kijelölni, így a minimális szabadidőmben azzal foglalkozom, hogy gyanús eseteket keressek.

Most jelzem, hogy a szerveren én meg tudom mondani, hogy adott tárgyat ki rakott le. Ha valaki épít egy ilyen házat, akkor tudni fogom kik rakták oda. Persze ezzel vissza lehet élni és nem írom le hogyan, de igyekszem ennek tudatában cselekedni és figyelni.

Soha nem fogok beköszönni, ha belépek. Chat-en is offline leszek valószínűleg, hogy ne legyen látható, ha játszok. Ennek az az oka, mert sokan akár ki is lépnek, amikor én belépek. Igen volt ilyen ember, mert korábban is néztem a logokat. Igenis érje megelepetésként a nem-túl-etikusan játszó egyéneket, ha kicket kapnak.

Miért írtam le ezeket?

Hogy mindenki tudja mire számítson. Nem osztok romlott csirkehúst és jobb ha mindenki tudja, hogy igenis keményen próbálok fellépni a fentebb említett játékosszerű emberképződmények ellen. Nem szeretném ugyan azt mint korábban volt.

Ha valakit csaláson kapsz, akkor van az oldalon fent egy menüpont oda szépen lehet küldeni a fotót, linket videóra. Ha például minden játékodat Streameled, akkor az mondjuk egy egész jó bizonyítés, hogy adott helyzetben nem csaltál 🙂 Nomeg persze még meg is osztom a csatornádat (ne felejts el késleltetést beállítani, ha Streamelni akarsz, különben élőben láthatja mindenki, hogy hol vagy… Nem szerencsés).

Balazs Nadasdi

Developer, Project Manager, Blogger, Dad... or sometihng like these

2 hozzászólás

 1. Balazs Nadasdi szerint:

  Mivel máris szóvá lett téve… 2014/03/19. óta van a felső menüben ott a FAQ és benne az idézett szöveg a nem bejárható házakról. Ez azt jelenti, hogy majdnem 2 hónapja van kint, bárki által elérhető és alapvetően a felső menü leges-leges-leges-legelső elemeként. Ugyan így egy cikk is foglalkozott vele egyszer _(de ugye az nincs szem előtt)_.

 2. bali210 szerint:

  Hello!

  Azt szeretném meg kérdezni ,hogy az air drop-nak a az online játékos limitét esetleg lejjebb lehetne venni? ( mondjuk olyan 10-re) , mert jelenleg kb 5-6-an játszunk rendszeresen a szerveren..És azaz 50 es online limit az picit sok..És így talán többen is jönének a szervere ha lenne air drop..
  Köszönöm elöre is a válaszod!

  üdv:Bali210

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

%d blogger ezt szereti: